Публікації

Показано дописи з вересень, 2020

Apex Legends

Зображення
     Apex Legends — комп'ютерна гра в жанрі розрахованого на багато користувачів шутера від першої особи і королівської битви, розроблена американською студією Respawn Entertainment і випущена компанією Electronic Arts для платформ Windows, PlayStation 4 і Xbox One в 2019 році. Дія Apex Legends відбувається в тій же самій всесвіту, що і дія ігор Titanfall і Titanfall 2; гра запозичує деякі геймплейні механіки з Titanfall 2. Apex Legends зіштовхує на одній карті до 60 гравців, що діють групами по три людини - всього до двадцяти команд. На відміну від інших королівських битв, де всі гравці на початку битви управляють однаковими персонажами, Apex Legends перед початком кожного матчу пропонує вибрати одного з героїв зі своїми унікальними здібностями. Гра використовує незвичайну для жанру королівської битви систему «пінгу» - сигналів, які можна подати товаришам в групі, щоб привернути їхню увагу.

Gris

Зображення
     Добрий день, Читач!      В цьому дописі я розповім про дивовижну гру - Gris      Gris (від ісп. Gris сірий) - комп'ютерна гра в жанрі платформер, котра була розроблена Nomada Studio і видана Devolver Digital.       Сюжет та ігрові особливості            Гра починаєтся з відеоролика, в котрому гравець може спостерігати за дівчинкою, на ім'я Gris, котра починає співати, сидячи на руці жінки. Потім дівчинка втрачає голос і все навкруги починає руйнуватисьта Gris летить донизу. Де її чекає сірий світ, в котрому відсутні барви, навкруги лише руїни та над головою похмуре небо. Дівчинка замкнена в сюрреалістичному світі, звідки є лише один вихід - зоряний міст. Правда, він поки не добудований щоб покинути його, героїні потрібно зібрати сяючі сфери, заховані на різними локаціях, і скласти з них сузір'я - тільки по ньому можна втекти з пастки на волю.        Граючи гравець може повернути кольори назад та змінити світ довкола. Зі зміною світу буде змінюватись і головна героїня. 

The Witcher 3: Wild Hunt

Зображення
     Доброго дня, Читач! Сьогодні я хочу розповісти про відеогру - The Witcher 3: Wild Hunt            The Witcher 3: Wild Hunt (укр. «Відьмак 3: Дике Полювання» ) — рольова відеогра, розроблена польською компанією CD Projekt RED за мотивами серії романів «Відьмак» письменника Анджея Сапковського, продовження відеоігор «Відьмак» і «Відьмак 2: Вбивці королів» та вершальна частина трилогії. Cюжет      Гра розпочинаєтся з ролика в котрому зображені події які предують основній сюжетній лінії гри. Потім перед нами постає картина двох блукаючих відьмаків в Білому Саду, котрі шукають дівчину котра пахне агрузом та бузком. Знаходячі її перед ними постає нове завдання, про яке можна дізнатись граючи. Про іг ровий процес      Гра має "відкритий" ігровий світ, де можна робити майже все, що завгодно. Також гра має вторинні сюжетні лінії, котрі залежать від дій котрі ви здійснюєте.

VALORANT

Зображення
     VALORANT - шутер від першої особи, був розроблений компанією Riot Games . Вперше гра була анонсована під кодовою назвою Project A в жовтні 2019 року. Потім гра розпочала закритий бета-період з обмеженим доступом 7 квітня 2020 року, після чого офіційний реліз відбувся 2 червня 2020 року. Родзинка гри Родзинкою гри є різні персонажі (12) з різними ультимативними здібностями,всіх персонажів поділяють на ролі: Дуелянти - вбивці, котрі мають здібності які допомогають як найшвидше вбити ворога. Ініціатори - розвідники, однією з задач є перевірка небезпечних кутів та надання інформації про знаходження ворога. Фахівці - майстерно справляються з погрозами на місцевості, щоб забезпечити команді перемогу. Захисники - експерти з оборони, забезпечують захист команди. У кожного агента є чотири здібності: Перша - безкоштовна та є в кожного персонажа. Ще дві можно придбати за 100-400 кредитів на початку раунду. Четверту (ультимативну) здатність агент може отримати лише граючи, зарядивши

Вітаю!

Зображення
     Привіт, Читач! Рада бачити тебе на моєму блозі!      Тут я планую розміщувати інформацію про різні цікаві ігри та новинки в індустрії відеоігор.      Гадаю тобі все сподобається!      Дякую за увагу і до зустрічі в наступному дописі!