Yakuza (серія ігор)

    Доброго дня! Сьогодні хочу звернути увагу на гру Yakuza!

    Yakuza (яп. 龍 が 如 く Рю га Готоку, «Подібний драконові») - серія ігор в жанрі action-adventure, створена Amusement Vision, і що належить і видавана SEGA. 

    Станом на листопад 2014 року було продано 7,8 мільйона копій. Великі продажі ігор в Японії призвели до створення різних видів товарів, заснованих на них.

Ігровий процес

    Геймплей серії ігор Yakuza ідентичний геймплею іншій серії - Shenmue. Він також розділений на три режими - «Пригоди», «Битви» і «Події». У режимі «Пригоди» гравець може грати в різні міні-ігри, наприклад, в бейсбол або в ігрові автомати. Режим «Події» включає в себе основний сюжет гри, де гравцеві треба виконувати обов'язкові завдання і прохання. У режимі «Битва» головного героя будуть атакувати різні банди. Щоб перемогти, треба дістатися до лідера банди. У всіх іграх є підземна арена.

Cюжет

    В оригінальній грі головний персонаж - Кадзума Кірю, шукає дівчину Юмі Савамура, але вона пропадає. Тим часом, клан Тодзё втрачає десять мільярдів ієн, і весь злочинний світ Японії починає їх пошуки. У Yakuza 2 Кірю їде в Осаку, щоб знайти мирне вирішення і уникнути війни між кланом Тодзё і альянсом Омі. У Yakuza 3 Кадзума Кірю працює в дитячому будинку на острові Окінава, архіпелазі Рюкю, разом зі своєю прийомною дочкою Харукі Савамура. Дитячий будинок знаходиться на землі, яка належить Сігеру Накахаре, босові місцевого клану якудза, відомого як Клан Рюдо. Правільство і інші клани хочуть перекупити цю землю, але Накахара відмовляється через своїх принципів. Після замаху на нього і на Дайго Додзіму Кірю вирішує повернутися в Токіо, щоб з'ясувати причину зацікавленості уряду Японії в зведенні цього курорту.

    На відміну від перших трьох ігор, в Yakuza 4 сюжет розділений на чотири частини. У центрі оповідання знаходиться злочин 25-річної давності, зв'язав долі чотирьох головних героїв: лихваря Сюна Акіяма, кримінальника Тайга Саедзіми, детектива Масаесі Танімура і легендарного екс-якудзи Кадзума Кірю. Дія Yakuza 0 відбувається в грудні 1988 року. У різних розділах можна грати або за Кадзума Кірю (початківця якудза, який виявляється несправедливо звинувачений у вбивстві «громадянського», через що змушений покинути клан Тодзё) або за Горо Мадзіма (колишнього молодого якудза, вигнаного за непокору босові, нині менеджера кабаре).

Коментарі

  1. Після прочитаного допису,захотілось пограти,дякую!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Мені сподобалась місія,де потрібно було їздити на мотоциклі,гра супер,допис - неперевершений !!!

    ВідповістиВидалити
  3. Кадзума Кірю дуже гарний персонаж,просто супер! ))))

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Counter-Strike: Global Offensive

Оsu!

DOTA 2