Ori and the Will of the Wisps


    Ori and the Will of the Wisps (з англ. - «Орі та Мандрівні вогники») — відеогра в жанрі платформера, розроблена студією Moon Studios для персональних комп'ютерів під управлінням Windows й ігрової приставки Xbox One. Є продовженням гри 2015 року Ori and the Blind Forest. Про розробку гри було оголошено на виставці Electronic Entertainment Expo 2017. Вихід гри для платформ Xbox One і Windows відбувся 11 березня 2020 року. Випуск для Nintendo Switch відбувся 17 вересня 2020 року. Випуск гри для Xbox Series X відбудеться в кінці 2020 року

Назва

    Назва гри «Ori and the Will of the Wisps» являє собою гру слів. В англійській мові існує слово «will-o'-the-wisp», що має значення «блукаючий вогонь», яке також може позначати примарну мрію, оманливу надію. Водночас в назві гри дане поєднання написано окремо, що може бути перекладено, як «воля вогників, бажання вогників, заповіт вогників», що натякає на кінцівку гри.

Ігровий процес

    Гравцеві належить переміщатися по платформах і вирішувати головоломки. У цій частині, на відміну від Ori and the Blind Forest, відсутня система «духовного зв'язку», що дозволяє гравцям зберігатися в будь-якому безпечному місці, і надає систему вдосконалення навичок Орі. Тепер гра зберігається автоматично в контрольних точках (з'являється іконка збереження в лівому нижньому кутку). У Will of the Wisps з'явилися нові заклинання, навички і «примарна зброя», а механіка бою стала динамічнішою. На виставці E3 2018 була продемонстрована одна з нових здібностей - політ на сові.

Сюжет

    Історія гри зав'язана на новій пригоді духа Орі за межами лісу Нібель, в якому відкриється правда про «втрачених», а також про справжнє призначення Орі. Дії гри відбуваються у світі за межами лісу Нібель, який населяють різні істоти як мирні, так і ворожі.

Коментарі

  1. Есть в планах на прохождение этой замечательной игры.Спасибо автору за допис.

    ВідповістиВидалити
  2. Прошел год назад,собираюсь перепройти,т.к игра действительно годная!Спасибо автору за блог :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Приємно бачити позитивний коментар про цю дивовижну гру!!!

      Видалити
  3. Класна головоломка,шкода що немає онлайну,я би з кимось зарубився! :D

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Counter-Strike: Global Offensive

Оsu!

DOTA 2