Skul: The Hero Slayer


     Skul: The Hero Slayer - це чарівний маленький рогеліт, де ви берете на себе роль найменшого з нежити царських охоронців, щоб врятувати його від безглуздої агресії людства.

Сюжет

    Людська раса, яка атакує замок Короля демонів, не є нічим новим, і це траплялося незліченну кількість разів раніше. Однак цей час відрізняється тим, що Авантюристи вирішили об’єднати зусилля з Імперською армією та «Героєм Каерлеона», щоб провести повний натиск в надії знищити демонів раз і назавжди. Вони напали на твердиню Демонів з величезною кількістю людей і досягли успіху в його повному знищенні. Усі демони в замку потрапили в полон, за винятком одного самотнього скелета на ім'я 'Скуль'.

Особливості

    'Skul: The Hero Slayer' - це платформер, який може похвалитися такими недоброзичливими функціями, як незмінні та складні карти. Це буде тримати вас на ногах, оскільки ви ніколи не будете знати, чого чекати.

    Тонни черепів, тонни ігрових персонажів: Скуль - це не звичайний скелет. На додаток до своїх грізних бойових навичок, він може отримати нові захоплюючі здібності залежно від того, на якому черепі він одягнений. Використовуйте одночасно до 2 черепів, кожен з яких має власну унікальну дальність атаки, швидкість та потужність. Виберіть комбінації, які відповідають вашому стилю гри, і перемикайте їх у запалі бою, щоб поставити ворогів на коліна. Сила у ваших руках!

    Авантюристи: Скул перетнувся з партією авантюристів! Вони потужні вороги, які полюють на демонів для спорту. Незважаючи на те, що Скул може бути маленьким, він все ще має неабиякий удар. Тож почекайте і подивіться, хто насправді мисливець, а хто полюється ....

    Боси, зіпсовані темним кварцом: в кінці кожного розділу йдіть головою до голови з масивними босами, зіпсованими з темним кварцом і могутніми неможливо. Темний кварц, отриманий від болю та ненависті самого життя, забруднює та бере під контроль все, до чого торкається.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Counter-Strike: Global Offensive

Оsu!

DOTA 2